RÓLUNK

 

A Bambuszmánia Design egy exkluzív bútorokat, kiegészítőket, párnákat lakásparfümöket, szőnyegeket kínáló üzlet és webshop, mely neves európai gyártókkal dolgozik együtt az időtálló minőség, az egyedi és praktikus design, valamint a sokoldalú kortárs trendek jegyében. 

Márkáink:

Riviera Maison: természetes, formabontó, funkcionális. A Riviera Maison komplex termékkínálatában luxus minőségű kiegészítők, bútorok kaptak helyet. A Riviera Maison bútorok és a Riviera Maison kiegészítők segítenek, hogy az alapoktól kezdve kialakíthasd természetbarát, stílusos álomotthonodat!

Maison Berger Paris: A Maison Berger Paris (Lampe Berger) története több mint száz évvel ezelőtt, 1898-ban kezdődött, amikor Maurice Berger gyógyszertári laboráns létrehozta az első katalitikus lámpát a kórházi levegő tisztítása érdeklben. A termék gyorsan elterjedt, így a katalitikus lámpa kínálat fokozatosan bővült további lakáskozmetikai termékekkel, például illatgyertyákkal és aroma diffúzorokkal. A Lampe Berger katalitikus lámpákat mára a leglegismertebb mesteremberek készítik a művészetek, a modern design és a parfümök iránt elhíresült francia szenvedélyt tükrözve.

Élitis France: A francia Élitis márka prémium minőségű kínálata az innováció és egyediség szinonimája. Az Élitis kizárólag olyan tapétákat, textileket és szőnyegeket készít, melyek a legigényesebb vásárlók elvárásainak is megfelelnek. A párizsi márka izgalmas, természetközeli mintái, időtálló anyaghasználata és trendkövető tervezési koncepciója révén válhat kedvencünkké.

Designers Guild: A neves Designers Guild márka 1970-ben jött létre, alapítója Tricia Guild, akinek víziói mentén a a DG ma is a legmagasabb minőséget képviseli a kreativitás és a művészi kivitelezés mentén. A Designers Guild fő profilját az évente két kollekcióban bemutatott lakástextilek és tapéták alkotják, de a márka lakáskiegészítőket, falfestéket és bútorokat is kínál. A Designers Guild számos márkával kollaborált már; például a Christian Lacroix-val, a John Deriannel vagy a William Yeowarddal. 

Elérhetőségeink:

 Cím: 1054 Budapest, Aulich utca 4-6.
 Email: shop@bambuszmania.hu
 Telefon: +36 1 269 3028, +36 70 384 4103
 Nyitvatartás: H-P: 10-20, Szo: Zárva